tiistaina, kesäkuuta 12, 2007

Väsyttää


Toista viikkoa Lumoa rakennettu, tänään vein viimeisen taiteilijan lentoasemalle. On aika levätä. Huomenna nukun pitkään, ehkä käyn kuvaamassa kokonaisuuden, ja sitten saa minun puolestani olla syyskuuhun saakka, jolloin alkaa työpajat. Niihinkään en taida mitenkään suuremmalti osallistua. Kokonaisudesta tuli hyvä, vaikka itse sanonkin. Pitkälti olen vastuussa tuosta näyttelyn kokonaisilmeestä. Käykääpä Keski-Suomen museossa ja Taidemuseon Holvissa, jos suuntaatte kesällä Jyväskylän suuntaan. On pysähtymisen väärti.

Piti tänään kuvatakin jotain, mutta sitten se jäi. Huonohan minä noissa kuvausjutuissani olen, mitä nyt silloin tällöin räpsäisen. Eilinen kritiikki ei paljoa innostanut, mutta antaa sen nyt olla. Tänään työhuoneellani sain kylläkin toisenlaista palautetta ulkomaan elävän suusta. Se nosti mieltä jo muutaman asteen.

Työt odottavat, on varmaan suunnattava hämäläisille härkäteille, mitä sitä täällä kotinurkissa homehtuu. Yhden omakuvan nyt kuitenkin näpsyttelin, ettei ihan tuo polttamisen taito unohtuisi. Eihän siitä kummoista tullut, mutta tuossa se nyt seisoo. Aurinkoa vaan teille kaikille, jotka sivuille eksytte - ja tietysti muillekin, myös teille, jotka ette valokuvista paljoa perusta.

1 Kommenttia

Blogger Halo Efekti sanoo:

Aurinkoista ja mukavaa kesää myös sinulle!

8:28 ap.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle