torstaina, marraskuuta 20, 2008

MiniatyyriäViisi minuuttia ennen avajaisia
Kolme tuntia ennen avajaisia


Miniatyyrit ovat vieneet viisi päivää. Ensiksi kuvasin kaikki työt, sitten ripustus Galleria Harmoniaan. 90 taiteilijaa ja kolmisensataa työtä seinillä. Eilen sitten avajaiset. Pitkästä aikaa väkeä talo täynnä, mikä oli kyllä odettavissa. Sen verran kuitenkin iski kiire päälle, että nimilaput jäi tekemättä ja jätimmekin ilmoittautumislomakkeet seinille. Niistä sopi sitten tihruilla tietoja.

Taitaa olla ensimmäinen valokuvauksen miniatyyrinäyttely Suomen kamaralla. Iso, kiiltävä ja tyhjä oli pannassa, terveisiä vaan sinne pääkaupunkiseudulle helsinkiskuuliin. Ei sen puoleen, hienoa on ollut tuo heidän menestymisensä maaimalla.
Aikansa kutakin.

6 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

Heippa! Ei sulla sattuis olemaan lisää tollasia yleiskatsauskuveja sieltä miniatyyrinäyttelystä? Itselläni on siellä kolme kuvaa näytillä mutta en nyt pääse kattomaan näyttelyä. Olis kiva kuitenkin nähä vähän. Oliko avajaisissa paljon porukkaa?

Terv. Linda

3:04 ip.  
Blogger Heli sanoo:

Varmasti hieno näyttely! Itseni piti osallistua vaan siinä vaiheessa (maijamyöhäinen kun olen), kun täyttelin osallistumispaprua niin kas, olin jo päivän myöhässä :(. Noh, toiste sitten. Polaroideja olis löytynyt tähän sarjaan :)

9:54 ap.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Eipä ole vielä yleisuvia kuvattu. Yksittäisiä töitä vain. Niistäkin sata kappaletta katosi bittitaivaaseen, kun formatoin kortin ja luulin, että kuvat oli jo koneella. Eivät olleet.

kapa

11:18 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Olisit Heli vaan täytellyt pikakirjoituksella, kyllä sen joku olisi tulkannut.

kapa

11:22 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Tiedäthän, että formatoidulta muistikortilta voi palauttaa kuvat niin kauan kuin kortille ei ole kuvattu uusia kuvia tuhottujen päälle.

10:16 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Tiedän, mutta kun kuvasin päälle. Oli sen verran häsäkkää, että sattui tuommoinen tapahtumaan.

kapa

12:16 ap.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle