maanantaina, tammikuuta 18, 2010

Kyllä tämä tästä


Antibioottikuurin alussa pömppömahani alkoi antaa kummallisia äännähdyksiä. Tuli silloin eräs laitos hyvinkin tutuksi täällä kämpilläni. Käytävän päässähän se sijaitsee, mutta siisti on. Otinpa kerran GirlFriendinikin sinne seuraksi.

Nyt on kuurit kuurittu, ja silleen.

kapa

2 Kommenttia

Blogger Mikko J. Kalavainen sanoo:

Ai jukoliste muuten mähän söin kanssa tuossa antipiotismikuurin männäkuussa, istuin kaksi viikkoa sen jälkeenkin vielä tuon näköisissä maisemissa useamminkin kuin arvaisi... On ne hurjia myrkkyjä, ja tuosta vaan jaellaan kansalle.

Tilasin Ilfordilta näytepaketin Gold Fibre Silkkiä kun arvelin että sä et taida ihan heti ehtiä mulle testiprinttiä sille tehdä... Mites pitkä reissu sulla muuten on menossa?

11:35 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

15. helmikuuta kotona ollaan, ellei tämä yletön sianläskin syöminen estä koneeseen pääsyä (ylipainoa). Tänään oli kuitenkin tomaatti-banaanipaastopäivä. Rajansa kaikella.

On muuten hieno paperi tuo Ilfordin Gold Fibre Silk. Ei vaan mun Epsonilla heidän profiilit toimineet. Näyttökin oli mukamas brofiloitu. No, omalla käyrällä hieman korjaillaan tummaa päätä. Anna kuivua yön yli, ennen kuin käsittelet vähänkään kovakouraisemmin. Ja sormenjäljet on heti pinnassa, jos tahmasellaisilla koskettelet. Niitä jälkiä kun sitten hinkkailet, niin jo näkyy, jos ei enää sormenjäljet, niin ainakin hinkkausjäljet. Ei se kuivana enää niin hirveän arka ole.

kapa

12:46 ap.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle