lauantaina, maaliskuuta 26, 2005

Suu makeaksi!


Terveisiä vaan täältä Hourulasta! On väki ollut ahkerana, liekö eilinen perjantai pitkästyttänyt vai mikä saa taiteilijat työhuoneelle ahkeroimaan. Viimeistelin joitakin interiöörikuvia ja A-K:lle kuvasin uusimpia pläjäyksiä. On Manta-prässi ollut ahkerana tuolla parin seinän takana. Nyt on kuvat valmiina ja CD:lle poltettuna.

Saksasta tuli sähköpostia ja ohjelmaluonnos. On kaikenlaista kissanristiäistä luvassa, esitelmäkin pitäisi pitää Jyväskylän kulttuurielämästä, pieni tosin, mutta kuitenkin. Tälläisestä ei kyllä ollut puhetta eikä sopimuksessakaan mainita, joten tuon kunnian taidan kyllä jättää väliin. En ole mikään puhujaluonne ja jos kaupunki vielä haluaa maineensa säilyttää, niin silloin on parempi, että olen hiljaa. Kauniisti kun kieltäydyn, niin eiköhän siitä selvitä. Muuten tuntuu olevan hommat hanskassa,
linnoihin ja puistoihin kuvausluvat ja ilmainen pääsy järjestetty, kentällä ollaan vastassa jne... Ei tarvitse olla kuin silmät avoimina ja sormi näppylällä.

Usein tämä valokuvaaminen on astumista tuntemattomaan. Ei koskaan tiedä, mitä nurkan takana on.
On oltava valmiina poimiman asioita, rajaamaan palasia ympäriltä. Ei kuitenkaan tarvitse potea tyhjän paperin kammoa, kaikki on jo valmiina tarjottimella. Otat vain mieleisesi.

Hyvää pääsiäistä kaikille ja suu makeaksi Iivon karkkireseptin kannustamana!

2 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

Syöhän nyt wurstia siellä minunkin puolesta. Kyllä tekisi mieli notkua Imbissillä kuin Peter Falk.
"Eteenpäin, kohti makkaraa!" Eduard Uspenski: Takuumiehet

8:49 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Seliseliseliseliseli..

Tottakai pidät esitelmän. Joskus voi "joutua" tekemään sellaistakin, mikä ei tunnu kivalle. Jos heitä tosiaan kiinnostaa kuulla esitelmä Jyväskylän kulttuurielämästä, niin on kunnia ja suorastaan etten sanoisi velvollisuus kertoa heille siitä.

Eihän sinun tarvitse mitään "akateemista" esitelmää pitää. Voit kertoa ihan omana itsenäsi omin sanoin vapaasti. Näkisin itse sen jopa parempana.

12:04 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle