tiistaina, huhtikuuta 26, 2005

Kevätpuuhastelua


Niin tuli kesäinen ilma, että emäntä kesken kaun&rohkea-merkkisen soapoperan patisteli laittamaan talvikenkiä kesäkuntoon. Pölyt putsattiin ja lankkia leviteltiin. Sanomalehteä sisälle ja säilöön. Sen verran valokuvaaja tuli esiin, että piti heti tehdä jonkinlainen testi. Siis säilyvyys-sellainen. Laitoin toiseen kenkään Hesaria ja toiseen Keskisuomalaista. Ja sitten vaan odotellaan kädet ristissä seuraavia lumia ja katsotaan, kumpi paremmin säilyi. Niin se on yksinkertaista tuo testaaminen.Pohjallisten kunto tietenkin tarkastettiin ja kuten tuosta kuvasta huomaatte, niin ei niistä varmaankaan ole ensi talveksi. Poistin ne ennen sanomalehdittämistä.

Potsdam-näyttelyn esillepano on ratkennut. Ajatus pukahti sitten vihdoin eilen unta odotellessani. Ja tänään Tiimariin, siellä se ratkaisu on.

Lafkan johtaja kävi kuvauttamassa mosaiikkejaan, portfoliota väsäilen vielä Japaniin ja sitten näyttelyn kimppuun tositoimin. Mukava aloittaa sekin homma, kun kaikki näyttää nyt selvältä.
Tai paremminkin mukava jatkaa töitä, sillä onhan sitä jo tehty kaksi viikkoa ulkomaan kamaralla. Heitti muuten totaalisen kuperkeikan verrattuna siihen, mitä lähtiessä oli mielessä.

3 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

Moraalittomia tällaiset kulutushysteriaan lietsovat internet-sivut! Pohjallisissahan on 72% vielä ehjää! Jos nyt joku pieni reikä vaivaa, niin voi sovittaa kaksi pohjallista päällekkäin niin, että reiät peittyvät. Kyllä joku tolkku olla pitää! JE

1:55 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Siinähän on Foto.

11:08 ip.  
Blogger Kapa sanoo:

Niin on.

4:12 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle