maanantaina, toukokuuta 16, 2005

Lasi suojaa huonosti kolhuilta


Komeat oli pojalla kulissit Saksanmaalla. Ihan oli pakko laittaa tämä postikortti kaiken kansan nähtäväksi, että näin se Suomi Poika maailmalla Porskuttaa.

Tuli muuten äsken Italiasta työt takaisin yhdestä pienestä näyttelystä. Laitoimme ne sinne pakattuna vanerilevyjen väliin, kun ei siihen hätään löytynyt sopivaa kuljetuslaatikkoa. Ehjänä menivät ja vakuutettuina, mitä nyt sitten perillä tiputtivat työni seinälle nostaessaan. Vaan olivat kalorit vai mitkä kikolot jättäneet vanerit talonsa katon paikkaukseen ja kääräisseet kierroksen kuplamuovia noin niin kuin näytiksi. A-K:n työ, se näyttelyn isoin oli tietenkin ulommaisena lasi ulkosyrjää kohden muita suojaamassa. Tuhannen pillun päreenähän se takaisin tuli. Kiva oli helinää kuunnella
pakettia avatessa. Oli siinä lasi ja kehykset entisiä, työnhän nyt uuden värkkää alta aikayksikön, ammatti-ihminen. Ei ollut fragileja kääreessä ei vakuutusta. Ja Heikkilän Jussin työ taisi unohtua sinne. Ei ainakaan paketissa ollut. No pienihän se oli, että ei siitä kai nyt numeroa tartte nostaa.

Potsdamin rouvatkin tulivat pariksi viikoksi tänne sadetta pitämään. Ei muuta kun sauna kuumaksi ja makkarat kiukaalle. Järveen kun ne vieraat vielä potkaistaan, niin eiköhän ulkomaan akoilta hymy hyydy.

Näin sitä meillä Keski-Suomessa.

2 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

Joopa joo. Siinä on vaan sellainen ongelma, että en osaa enää tehdä yhtä huonoa vedosta kuin se rikki hankautunut. Ja eiköhän sieltä gigolo korvaa tekosensa kun postista patistellaan. Jos ei ala rahoja kuulua, niin pakko mennä itse hakemaan ja hirttää munista katulyhtyyn koko gigolonräähkänä. Kiljukoon siellä sitten Paavilta apua ja anteeksiantoa.

5:27 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Todella hyvä värikuva. Ei osaa muuta sanoa.

2:13 ap.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle