lauantaina, kesäkuuta 11, 2005

Ostoksilla


Housuja piti lähteä ostamaan. Kesäsellaisia. Tuppaa nuo vanhat jo kulumaan taipeista puhki ja vielä vanhemmat, ne huonosta kankaasta tehdyt, kutistumaan kaapin hyllyllä. Samalla työhuoneelle pari pikku asiaa hoitamaan ja käytäväkaapin saloista kaivelemaan kesävaatteita. Housut löytyi marketasta ja tarttuipa käteeni levyäänite, joita nykyisin tulee luvattoman harvoin hankituksi. Viime vuonna en tainnut ostaa ainuttakaan ja tänä vuonna on tullut hankituksi jo yksi ennen tuota tänäpäiväistä. Ja kun tämä blogiprojekti näyttää kääntyvän tuonne levymarkkinoinnin puolelle niin kaipa se on minunkin tässä mainostettava (valitettavasti en saa tästä minkäänlaista alennusta levyihin enkä vapaalippuja konsertteihin). Linkkejä en kyllä rupea aktivoimaan, etsikää itse sieltä nettilöistänne, jos huvittaa.

Niin että jo lumien aikana hankittiin Tom Waitsin ”Real Gone” ja tänään sitten Nightwishin ”Once”. Semmoista on rokkia ja räminämusiikkia. Vaan hyvää on kummatkin.

Maanantaiksi pitää vielä jäädä näyttelyn purun takia ja sitten iltapäivällä Lahteen velipojalta hakemaan akkua mökille. On siellä sellainen aurinkopaneelisysteemi sähköä tuottamassa. Tiistana varhain akun kanssa sitten kohti Ruokolahtea ja Äitsaarta. Samalla voisi Lahdessa käydä Fototeknisillä, jospa se Veijalainen olisi jo saanut uuden erän niitä kultaisia CD-levyjä. Taitaa olla tällä hetkellä ainoa paikka Suomessa, joka niitä myy. Ovat 24 karaatin kullalla päällystettyjä ja säilyttävä kerros on phtalocyanidia. Kombinaatio, joka takaa maksimaalisen säilyvyyden. Sinne on hyvä laittaa sitten kuvat talteen ja toivoa hartaasti, että tulevaisuudessa löytyisi värkki, joka pystyy niitä lukemaan.

Jos en vielä maanantaina käy kuulumisia kertoilemassa, niin sitten joskus viikon päästä palattuani.