maanantaina, kesäkuuta 06, 2005

Tule pappi apuun


Varhainen herätys. Työhuoneelle pari asiaa hoitamaan ja sitten puoli seitsemän aikaan nokka kohti Helsinkiä. Kimmo jäikin Porvooseen häitä parantelemaan ja tavattiin sitten yhdentoista aikaa Vallilassa. Löytyihän se kahvilakin, missä piti tavata, ihan ilman karttaa löysin. Bensaa siinä tuli kuitenkin poltettua hieman liiankin kanssa, kun ei meinannut kadun alkua saada pyörien alle. On niitä yksisuuntaisia muuallakin kuin Jyväskylässä. Oli J-P Inkinenkin ehtinyt paikalle ja sitten kuvalaatikoita hakemaan. J-P:n näyttelyähän olin sinne mennyt noutamaan. Kimmolla oli vielä palaveri Mäkelän Askon kanssa ja en jäänyt heitä häiritsemään vaan kävelin Kaivopuiston rantaa edes takaisin yrittäen selvitellä sekavia ajatuksiani.

Täällä Hourulassa oli hirveä haipakka menneillään – Jaroslavlin näyttelyn töitten pakkausta ja muuta viimehetken hulinaa. Nyt talo kuitenkin jo rauhoittui.

Yritän pelastaa kuviani tuolta ilmiselvästi väsähtäneeltä (jaksoi juuri ja juuri ylittää takuuajan) ulkoiselta kovalevyltäni. En ehtinyt/viitsinyt tehdä niitä kuuluisia varmuuskopioita ja tässä sitä nyt ollaan. Onpahan taas hyvä syy tehdä uusia kuvia.

Toisivat tuon woodoo-papin tänne, jospa homma sitten hoituisi. Kävisi kuten Grand Popossa Villa Karon avajaisissa, josta Juha Vakkuri kertoili. Oli nimittäin satanut viikkotolkulla, eikä loppua näyttänyt tulevan. Meni tuo Villa Karon perustaja sitten paikallisen woodoo-papin pakeille kysymään, josko saisi tuon sateen karkotettua. Hetken mietittyään lupasi yrittää sadalla mummonmarkalla hoitaa asian kuntoon. Pyyteli vielä käymään parin päivän kuluttua uudestaan ja tiedustelemaan, miten homma etenee. No, Juhahan meni ja ukko kertomaan, että homma alkaa olla hoidossa, mutta jos vielä satasen saisi, niin saataisiin tuo kellonaikakin täsmäämään. Juhahan siitä kuvetta kaivamaan ja niin vaihtoi toinenkin satanen omistajaa. Tuli sitten avajaispäivä ja taivas sen kun ryöpytti niitä pisaroitaan. Kahdeltatoista piti seremonian alkaa. Yhdeltätoista taivas hieman repeili ja hieman ennen kahtatoista aurinko porotti siniseltä taivaalta. Oliko syynä siihen nuo papin loitsut, siitä saa kukin olla mitä mieltä haluaa. Näin vain kävi ja saatiin Villa Karo vihittyä käyttöönsä auringon saattelemana.

Jos jollain on samanlaisia kykyjä, niin kaksisataa mummonmarkka odottaa täällä Hourulassa. Saisin siten nuo kuvani takaisin.

1 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

http://www.it-tohtorit.fi/tietojenpalautus.htm

Kovalevysi on ilmeisesti sanonut "kaput", joten ohjelmallinen datan palautus ei ole varsinaisesti mahdollinen. Tarvitset ammattiväkeä datan palauttamiseen.

Kovalevyllä on todennäköisesti kaikki tiedot hyvässä tallessa, koska käyttöjärjestelmä ei ole niitä sotkenut. Kovalevyillä oleva data säilyy uskomattomista onnettomuuksista ja mekaaninen tai elektroninen vika kovalevyssä ei välttämättä kadota dataa lainkaan.

Palautuspalveluiden hinnat voi olla aika huomia, mutta alle laitan linkin, josta voit hinta-arviota tiedustella halutessasi.

http://www.it-tohtorit.fi/tietojenpalautus.htm

12:37 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle