torstaina, syyskuuta 22, 2005

R 3/4:n asennus valmis!


Nyt on sitten pulttiset ja tulppaset paikoillansa. On kahvin aika.

Tanssisali Lutakkokin sitten vietti eilen avajaisjuhlaa, kuulemma. Vaan ei oltu kutsuttu bileisiin entistä väkeä neloskerroksesta. Ne neloskerroksen ihmisethän olivat niitä kuvataiteilijoita, jotka taloon ensimmäiseksi tulivat ja laittoivat paikkoja kuntoon ja joilta Jelmun väki sitten kysyi, jotta josko hekin mahtuisivat saman katon alle. Hyvin otettiin vastaan ja tervetulleeksi toivotettiin.Nyt on ääni talossa toinen - ja komento. Vaan eipä ole ikävä takaisin särettyjen pullojen ja oksennuslätäköiden yli työpaikallensa taivaltaa. Rauhallisempaa on täällä Hourulassa kuvataiteen parissa värkkäillä. Ei jyskää rummut ei epävireiset bassot.

Pahvilaatikot täyttyvät hiljalleen, kuun vaihteessa muutto. Saa nähdä miten käy, kun samana päivänä ryntää kerrostalollinen väkeä yhtäaikaa muuttokuormansa kanssa pihamaalle. Pitää varmaan jakaa hissivuorot ihmisille. Minä en ainakaan kanna massiivista umpipuista keittiönpöytää portaita pitkin kuudenteen kerrokseen.

Tässä muuton lomassa pitäisi kuviakin ajatella. Helsinkiin sain Maijan kyydissä laitettua muutaman tekeleen Kaapelille liiton Art Fair Suomi – myyntinäyttelyyn. Ja uudet haasteet kutsuvat! Niitten kanssa tulee kiire.