sunnuntaina, kesäkuuta 25, 2006

Juhannusta vielä

Ei se juhannus ihan niin mustavalkoinen ollut, kuten kuvista saattoi ymmärtää. Tässä muutama väripläjäys. Taas on läppärillä säädetty, että saattaa olla hieman outoja teidän kalibroiduilla näytöillänne.

Yksi hieno panoraama olisi ollut, mutta kun näillä nykyisillä automaattitarkenteisilla laseilla joillakin tuo tarkennus käsisäädöllä on kuin vetelää paskaa, niin meni sekin kuva sitten Huitsin Nevadaan (yhdellä ruudulla tarkennus poskellaan) ja sinnekin viimeisimmän mökin kompostiin. Vaan säilyyhän tuo maisema (paitsi ei) ja sitä muutosta siellä kuvailen.

Hienot oli kelit, kerran vielä sallinette ihailuni. Siellä Tapiovaara ja muut Suomileffan konkarit varmaan olivat meikäläiselle järjestäneet. Hekottelevat pilven reunalla,että mitäs se poika sillä digillä. Jo on kummat vehkeet.

Agnes Denesin ympäristötaidettakin tuli mennessä kurkattua. Tiedä sitten olinko asiallisella asialla vaiko peräti laittomalla, kun vain kuikuilemassa olin. En kyllä päässyt selville, että minkä kummun takana se tarkkailija niitä ruutujansa tiiraili. Terveisiä vaan sinnekin ja hyvää kesän jatkoa.