lauantaina, marraskuuta 24, 2007

Tuhannen pillun päreetAamu valkeni kauniina. Nukuin pitkään ja taivaskin oli sees. Kauppaan piti lähteä hieman ennen puoltapäivää. Siinä auto oli laitettu naruun sopivasti ja rapsuttamaan. Kunnon kuura ikkunoissa. Takaikkunaa aloittelin ja huomasin kumman rupulan kulmassa, liekö paksu jää vai mikä.

Ja paskat! Tuhannen pillun päreeksi oli koko takalasi muuttunut. Siinä sitten äimistelin kerran jos toisenkin. Ei siinä mitään iskumonttua näkynyt, reunoilta musertunut ja muualta täynnä röpyä. Outoa.

Maanantaina vakuutusyhtiöön ja kai maahantuojalle soitto? Pitäisi kai tuo takalasi säilyä ehjänä kuusi vuotta vanhassa autossa, vaikka ranskalainen onkin. Meneekä tuotevastuun piikkiin?

Kiva ylläri, varsinkin kun rahallisesti kuljetaan miinuksen puolella ja rankasti.

Niin ja tuosta ilmaisusta. Mitä ovatkaan ne pillun päreet? Niitä lärpäkkeitä ovat, mitä saunassa laitetaan pyllyn alle lauteilla. Sellainen vanhan kansan ilmaus, ei sen hävyttömämpää.

3 Kommenttia

Blogger Heli sanoo:

Pillun päreet ovat siis peflettejä :).

Vaan jopa on kummasti käyny lasille. Ei kait sää moista? Josko joku on koittanut irrottaa tuulilasia sievemmin? Outoa kuitenkin.

11:13 ap.  
Blogger Kapa sanoo:

Joo, peflettejähän ne. Ei ollut sää, näin sanoi asiantuntija kolarikorjaamolla. En vienyt merkkisellaiselle. Palvelu on noissa yksityisissä aivan toista luokkaa. Tunnet olevasi jopa asiakas, etkä numero näyttöpäätteellä.

kapa

11:08 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Minun käsittääkseni olivat kuukautissuojia..

3:54 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle