maanantaina, lokakuuta 13, 2008

Perin kummallista


Tuli sitten Capture NX2 hommattua jokin aikaa sitten. Vielä on ohjelma hieman hakusessa. Pänni tuo Photarin päivitys, eikä nykyiselläni D700:n filet aukea. Kiertotie tosin löytyy, muunnetaan ensin DNG-muotoon jne... Ja tuo tuo Photarin päivitys: Euroopassa hinta 300 euron luokkaa, Jenkkilässä karvan alle 200 dollaria. Kaiva sitten tuosta huumoria! Ja nykyisella dollarin kurssilla. Sieltä kun yrität tilata, niin eipä onnistu, siirtyy tilaus Eurooppaan ja Eurohintoihin.

Mutta asiaan:

Eilen tuli kuvattua Kuopiossa Galleria Carree:ta. Ei siinä mitään, mutta kun tuolla Capturella avaamaan kuvia, niin kaikki 20 millin polttovälillä kuvatut kuvat ovat tuommoisia (Sigma 12-24). Thumbnailit OK. DNG-muunnoksen jälkeen Photarissa myös OK. Muut polttovälit Capturessa OK. Nikonin tukeen laitoin kyselyn, saa nähdä, mitä vastaavat, ja milloin.

Onkohan moista ilmennyt kellään muulla?

Niin, emännän näyttely haettiin Savon maalta. Sinne meni taas rahat kuin Kankkulan kaivoon. Mitään ei myyty. Hieno iso juttu Savon Sanomissa, että silleen. Vaan maistui eväät ja termospullokahvi matkan varrella.

kapa

2 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

Hei! Eikös Camera Raw 4.6 päivitys tue D700:aa? Itse odottelen päivitystä joka tukisi Lumix LX3:sta.

http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4034

Terveisin Pekka H.

8:35 ap.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Tukeehan se. Mulla on vain CS2. Siihen ei tuota päivitystä voi laittaa. Pitäisi panna ajalleen. Vituttaa vaan tuo hintapolitiikka.
Että täällä kylmyyden keskellä pitäisi vielä maksaa siitä lisää.

kapa

8:56 ap.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle