keskiviikkona, maaliskuuta 23, 2005

Ei tullut lakkoa


Tulihan se odotettu tieto lentoemoilta ja stuerttiloilta. Ja hyvä tieto tulikin. Pääsee Kapasen poika lentämään.

Haipakkata pittää ennen reissua, hommat sen kun lissääntyy. Ensi torstaina vasta pääsen kuvaamaan Fredankulman interiööriä. Yritän huomenna aamupäivällä käydä katsastamassa, josko voisin jotain sieltä saada etukäteen. Jaappaniin pitäisi tehdä portfolio maailmannäyttelyyn ja ensi tiistaina aloitan Graphica Creativan töiden kuvauksen. Sekin vielä. Ja 4. päivä aamulla Saksaan. Mitä lähempänä lähtöä olen, sitä enemmän muistan tekemättömiä toitä. Yön meinaan viettää täällä Hourulassa, paneudun sitten sohvalle kellelleen, kun väsymys iskee.

Saksastakin tuli sähköpostia, pitäisi jonkinlainen esittely kirjoittaa lehdistöä varten. Itse se on kai tehtävä ja ulkomaan kielellä. Ei ole täppiä kirjoittajaa palkata, saatikka kääntäjää.

Pääsinpäs valittamaan!

2 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

etkös ole ite soppas keittäny?!

9:33 ap.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Löysin blogisi jonkin aikaa sitten digikamerapalstalta ja ajattelin et wow, tässä ihannoimani valokuvaaja, hienoa päästä lukemaan ammattivalokuvaajan tekemisistä. mut pääsit tosiaan valittamaan. Tuntuu, et tässä blogissa ei muuta olekaan kuin valitusta siitä et rahat on loppu tai jotain muuta on pielessä, piikkejä muille taiteilijoille ja tarinoita menneistä ajoista. meinasin kirjottaa jo, kun sitä sen yhden taiteilijan laskujuttua kommentoit, sellaiset asiat kuuluu mun mielestä yksityispostiin vaikka virhe olisikin, varsinkin, jos joku jättää kommentointimahdollisuuden pois, joka kertoo siitä, että ei halua kommenttejaan julkisuudessa. Saivartelua. Ne jotka keskittyy noin paljon muiden tekemisiin elää jonkun toisen elämää koska niillä ei ole itsellään elämää ja on epävarmoja tekemisistään. Itse menet puolustuslinjalle heti, kun joku viittaa johonkin negatiiviseen, kuten muutaman viestin takainen kommentointikin kertoo (ja huomaa, sen kirjoittaja oli hyvin asiallinen, eikä missään vaiheessa väitä, etteikö taiteilijan työ olisi oikeaa työtä, hänhän sanoo kommentissaan päinvastoin).

Ainakin tuli turhan ihannoiva kupla puhkaistua.
Kuvilla vaan on sielu. HArmittaa, koska jotkut kuvasi on olleet upeita ja nyt meni valitusaste sen verran yli, että se heijastuu jo niiden katsomiseenkin.

Jätän viestini nimettömänä, koska en halua, että keskustelupalsta muuttuu sotatantereeksi. Voit tätä tietenkin kommentoida, mutta minä en tule täällä enää käymään.

Pyydän anteeksi, mutta pääsinpäs valittamaan.

10:03 ap.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle